inici | mapa web | contacte | avis legal | castellà | català 

Publicacions


EXPOSICIÓ ORÍGENS: 18 de maig a les 19h. Llibreria "Quars".


Orígens, és un projecte que Diego Laranxeira (fotografia) i Maria Àngels Moyà (poesia) han elaborat conjuntament pel Centre d’Art i Paisatge Camp Lledó.

portada

Orígens es una sèrie de no-fotografies, fotografies del buit o fotografies del no-res que creen universos imaginaris i irrepetibles. El joc entre llum i ombra ens descobreix galàxies inexistents que podrien ser reals. De cada una de les imatges, neix un poema que, inspirat en els conceptes de la física teòrica i de la cosmologia, va a la recerca d’universos interiors, íntims..

La llavor poètica d’Origens la trobam a “Dreceres”, part central del poemari Dreceres entre els malsons i la vigília (2009). Com en aquella ocasió, l’autora reflexiona sobre el sentit de l’existència amb la mirada posada en la bellesa de la teoria de la relativitat, en el desassossec que li provoca la física quàntica i en l’esperança de trobar respostes definitives en la teoria del tot..

Entre fotògraf i poeta s’estableix un diàleg que es fonamenta en un exercici d’alteritat, en el qual l’un es posa a la pell de l’altre, fins aconseguir expressar un mateix concepte utilitzant llenguatges diferents: la imatge i la paraula.

Imágen del Libro Camp Lledó

EXPOSICIÓ ORÍGENS: 18 de maig a la Llibreria "Quars".


Vos convidam a la inauguració de l'exposició a les 19h. a la Llibreria "Quars", carrer Parellades, 12 (Palma).

invitació pdf: "Orígenes" Maria Àngels Moyà y Diego Laranxeira

info pdf: "Orígenes" Maria Àngels Moyà y Diego Laranxeira

> Visita el nostre blog d'Art i Paisatge i gaudeix d'Orígens.

Orígens

AUTORES: Maria Àngels Moyà i Diego Laranxeira

ISBN: 978-84-936682-4-2

52 pàgines en blanc i negre i 12 pàgines en color, tapa blana.

Edició bilingüe català/castellà. Preu: 16€


En editorial: www.vessants.net